2018-08-20 16.32.16-1 kopie.jpg

VBC

Almere

PSF-VBC2019-49.jpg
PSF-VBC2019-47.jpg
PSF-VBC2019-58.jpg

"VBC is voor mij een energieke en inspirerende week om mijn geloof te delen, een hoop nieuwe mensen te ontmoeten en heel veel gezelligheid te beleven!"

- Erika de With, tienerwerker

"Wanneer een jongere tijdens een VBC zijn verlangen om van God te getuigen omzet in daden, dan gebeurt er niet alleen wat met de ontvanger, maar ook wat met de boodschapper!"

- Bert Noteboom, voorganger

De VBC staat voor Vakantie Bijbel Club. 

 

De Vakantie Bijbel Club in Almere is ieder jaar een mega vakantiefeest waar kinderen en tieners met veel plezier naar toe komen. Vorig jaar bezochten ruim 800 kinderen deze week. Ook in 2022 hopen we met 10 verschillende teams het evangelie te vertellen aan kinderen, tieners en volwassenen.  

Hiervoor zoeken wij 100 gepassioneerde vrijwilligers uit het hele land die van 13 tot 19 augustus willen meewerken aan dit evenement. 

DELEN & ONTVANGEN!

De VBC is voor jou een week samen optrekken met een team enthousiaste jongvolwassenen. Samen toegerust worden vanuit de Bijbel, Gods liefde delen in Woord en Daad. Samen eten, ontmoeten, God aanbidden, genieten en nog veel meer. Met zondag 21 augustus nog afsluitende diensten samen met de kinderen en tieners van de club. 

Hoe bijzonder zou het zijn als jij een week van je vakantie investeert in de kinderen of tieners van Almere en je daarmee voor eeuwige betekenis bent voor hen. 

De kosten zijn € 75,-. Voor studenten is er een speciale studentenprijs van € 65,-. Mocht je dit niet kunnen betalen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Geef je snel op als VBC medewerker van 2022!