WhatsApp Image 2020-03-04 at 22.13.51.jp

Lydia Groothedde | Wauw, wat kan ik genieten van de VBC! Kinderen en tieners bekendmaken met de Bijbel en de God van de Bijbel. Ik vind het bijzonder om te zien hoe God werkt in Almere en zijn beloften voor deze stad vervuld! En hoe wij, als medewerkers, met elkaar ons steentje kunnen bijdragen. Iedereen met zijn eigen achtergrond en talenten. Samen in de naam van Jezus iets van Hem uitstralen naar de kinderen en tieners en hun een gave week bezorgen! 

Daarnaast is er op de meeste dagen ‘s ochtends een toerusting voor de medewerkers. Je denkt met elkaar na over een thema, doet een Bijbelstudie en hebt goede gesprekken. Dit was voor mij persoonlijk erg bemoedigend, confronterend en leerzaam.
Kortom, met elkaar één doel en één grote God. Alle eer aan Hem! Ben jij er ook bij?! 

PSF-VBC2019-27 (1).jpg

Eric Geneugelijk | Ook dit jaar ben ik er weer bij! Omdat ik tijdens deze week merk dat ik in Gods koninkrijk aan het werk ben. In de VBC trek je samen met een groep jongeren op, om kinderen en tieners iets mee te geven over het geloof. Daarnaast is het een gezellige week waarin je als medewerker opgebouwd wordt in geloof. Een week met diversiteit aan culturen, maar een enorm gevoel van verbondenheid. Elk jaar verlaat ik bemoedigd de vakantie bijbelweek en dit zou ik jou ook gunnen. Dit klinkt allemaal misschien wat standaard, maar het is zo'n mooie week wat je niet mag missen. Ik zie ernaar uit om jou dit jaar ook te ontmoeten.

WhatsApp%20Image%202020-02-29%20at%2013.

Emma van den Berg | De twee keer dat ik heb meegedaan met de VBC waren zo’n groot succes, dat ik geen moment geaarzeld heb om mij aan te melden voor dit jaar! Waarom de VBC zo gaaf is? Het is een week waarin je heel veel leert over jezelf, anderen en over God. Het belangrijkste is natuurlijk dat je de kans krijgt om 5 dagen achter elkaar kinderen of tieners Gods liefde te laten voelen. Daarnaast trek je een week op met andere jongeren, wat zorgt voor veel gezelligheid, goede gesprekken en mooie vriendschappen! Het is een week vol afwisseling, dus of je nou houdt van sporten, zingen, lekker eten of spelletjes doen met kinderen; het komt hier allemaal voorbij! Doe jij dit jaar ook mee?